Yimunancy 8 renkler örgü sırf dantel Bodysuit V boyun seksi Bodysuit kadınlar 2020 Teddies Catsuits moda vücut Mujer parti Clubwear

4
5 Yıldız
68%
4 Yıldız
15%
3 Yıldız
0%
2 Yıldız
2%
1 Yıldız
4%
237 Yorumlar 1832 Satıldı Freebie & yorumlar
US $6.29
US $9.99
-37%
45 günlük alıcılar koruması
Para iade garantisi
Yurtiçi dönüş
Sebep olmadan 15 gün
Fiyat garantisi
30 gün içinde en düşük fiyat

Bunlara da bakabilirsiniz

  • US $1.15 - US $4.13
    4
    112460
  • US $16.19 - US $29.19
    4
    29880
  • US $7.13 - US $32.60
    4
    23325
  • US $3.76 - US $62.26
    4
    21802
  • US $26.68 - US $46.04
    4
    15845
  • US $1.36 - US $10.95
    3
    23602
  • US $9.98 - US $9.98
    4
    24722
  • US $7.05 - US $49.65
    4
    21316
  • US $4.99 - US $4.99
    4
    21418
  • US $29.98 - US $29.98
    4
    22428

Anahtar kelimeler

müşteri eleştirileri (237)

5 Yıldız
163
4 Yıldız
36
3 Yıldız
0
2 Yıldız
7
1 Yıldız
11
4
/
5.0
  • P***a
    PL
    Lojistik :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Red
    Size :  M
    Çok seksi, İnanılmaz kaliteli! Daha benim instagram @ wojtylove 2020-01-09 05:07:43
  • A***u
    IE
    Lojistik :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Red
    Size :  S
    Mükemmel kalite!!! Bu fiyat için harika! Burada, benzer bir ürün yaklaşık 20-30 € için satın alırsınız. Çıkan iplikler yok, yanlış bir şey yok. Gerçekten iyi olun! Virüs yüzünden İrlanda'ya ulaşmak biraz zaman aldı. Ben yıkadıktan sonra deneyeceğim. 2020-06-12 09:26:41
  • A***h
    RE
    Lojistik :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Black
    Size :  M
    Açıklama uyarınca makale. Boyut süper iyi, yukarıda bir boyut almaya gerek yok. Ben M yapıyorum ve o bana iyi geliyor. Oldukça çabuk varış, kusur yok. Satın alma işlemimden çok memnun kaldım, satıcıya çok teşekkür ederim. 2020-02-28 06:25:13
  • J***k
    RU
    Lojistik :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Black
    Size :  L
    Ben sipariş 25.06, 12.07 parsel новороссийске zaten. Ne Ali hızla yapardı. Dantel vücut kötü değil. Oldukça iyi kalite. Büyümesi üzerine 162 94/77/103 ben geri geri, sadece biraz uzunluğu yeterli değil oldu. Bu çekirdeksiz, yani sadece korse ile aynı dantel ve çok uygun olacak, güzel ve seksi. Ben sadece bu gibi, özellikle benim göğüs besleme sonra. Hemen yıkanmış soğuk suda, su boyalı oldu. Ben sevdim taraf-kalça ekler, görsel onlar ince bacaklar ve onları uzatmak gibi görünüyor. 2020-07-13 01:02:11
    Ek geri bildirim
    Satıcı XL olsaydı, o zaman kırmızı bir tane sipariş etmekten mutluluk duyarım. Kalite gerçekten iyi, dikişler, sabitleme, düğmeler. 2020-07-13 01:08:09
  • M***a
    PT
    Lojistik :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Burgundy
    Size :  S
    Bu pantolonu sevdim. Dokusu iyi. Dokunmak yumuşak. Çok iyi uyum sağlar. Satın aldım boyut S. Tavsiye!! 2020-01-12 10:35:40
  • g***h
    RU
    Lojistik :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Beige
    Size :  S
    Zamanında teslimat, iyi paketlenmiş, parsel özel-made ve parça parça olabilir. Ama ne yazık ki bir evlilik ve bir leke ile geldi. Açıldı anlaşmazlık iade 250₽ için atelier üzerinde bir değişiklik. 2020-07-17 10:37:57
  • S***a
    RU
    Lojistik :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Red
    Size :  S
    Ben sevdim. Teslimat anında! Boyutu boyutu. Konuları sopa yok, kalite vücut. Ben satın öneririz. 2020-07-10 07:34:22
  • M***a
    PL
    Lojistik :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Red
    Size :  L
    Vücut çok şehvetli. Ben giyim boyutu M, vücut wzięłam L sciskaly büstü (36/80B) ve brzrozmiabrzuchans akşam ve çıkış için değil. Trafiłam büyüklüğü ile mükemmel. Tavsiye 2020-05-23 08:04:21
1 / 24 Sayfaya Gidin